Du kan sjekke hvem som har sjekket deg. 2018!
 • 2 gangs intervju mal, Hvem har søkt på meg i skattelistene! Skilpadde

  by

  fra 328.000 i fjor til 479.000. Oktober klør sikkert mange i fingrene etter å sjekke ut hva venner og bekjente tjente i fjor. Klikk på «søkestatistikk» i den øverste

  menyen. Det har vært en markant nedgang i antall søk. Ifølge Skatteetaten får du se både navn, fødselsår, postnummer og poststed på den som har søkt. LES også: Så mye får trønderne igjen på skatten. I forbindelse med at skattelistene legges ut fredag. Du ser navn, alder og postnummer. De tre første søkene hos meg var Bjørn Erik Thon som sjekket om noen hadde søkt på Bjørn Erik Thon, smiler han. Det tilsvarer en nedgang på 88 prosent. Enten er det mange som ikke er interesserte, eller så er det mange som ikke har fått med seg hvor lista ligger. Det er nå litt over én tidel av det det var før vi innførte loggføringen, forteller kommunikasjonsdirektør Mariken Holter i Skatteetaten til Dinside. Samt tidspunktene for når søkene skjedde. Her kan du lese alle sakene om årets skattelister. LES også: Northugs formue falt med 4,4 millioner kroner. Tall som Finansavisen har hentet ut fra Skatteetaten viser at én uke etter at skattelistene ble lagt. LES også: Trønderske nykommere på norsk milliardærliste, se hvem som har søkt på deg.

  Hvem har søkt på meg i skattelistene: Nav melhus kommune

  Nedover kommer lista, betyr det at du også har muligheten til å se hvem som har søkt på dine skattetall. Siden alle søkene blir lagret, for å få slutt på hyppige og anonyme skattesøk. Det er en økning på nesten 50 prosent. Her har du en oppskrift på hvordan du går frem. Direktør Bjørn Erik Thon i skattelistene Datatilsynet kjenner seg igjen i det. Noen er svært kostbare, linkedIn, har ordningen blitt innskrenket, ordningen har røtter tilbake til 1800tallet. Denne fanen heter søkestatistikk og ligger øverst over søkefeltet du kommer til når du har logget inn. Fra 2014 kunne alle kan se hvem som har søkt dem opp. Facebook, vi tror det henger sammen med at flere vegrer seg mot å søke i listene av ren nysgjerrighet når søket ikke er anonymt. Sier presseansvarlig Anne Kirkhusmo i Skatteetaten til avisen.

  Det er enkelt å finne hvem som har søkt deg opp i skattelistene, bare du vet hvor du skal sjekke.Det betyr at du får vite hvem som har søkt på deg i skattelistene.


  Bare du hvorfor glemmer vi vet hvor du skal sjekke. Dukker det opp navn du ikke kan forstå hvem er i lista. Alle søk du foretar deg i skattelistene blir loggført og synlig for den du søker.

  Deler av saken har vært publisert også tidligere.Vis mer, mens 867.000 personer logget seg inn i skattesøket fra oktober 2014 til oktober 2015, var det det bare 670.000 som sjekket denne lista.

Søke

Kategorier

Arkiv