Kontakt fastlegen på nett ;. 2018!
 • Prikking i beina: Hvordan bestille legetime på nett

  by

  augeblikkeleg hjelp! Vikedal Kari Lund, treng time helst idag ølen Pål Olsen avbestiller time. Dersom kalenderen ikke viser noe timer merket med grønn farge, er det ingen ledige timer

  tilgjengelig i måneden som vises. Pris for helseerklæringer/attester finner du her, egenerklæring om helse ved søknad om førerkort. Vert meldinga sendt etter dette, kan du risikere å vente til neste dag før du får svar. Normalt vil pasienten motta to meldinger; bekreftelse og timeavtale. Men jeg må innrømme at jeg heller aldri har sjekket opp hvordan sms-bestilling egentlig fungerer. Slik sparer du penger hos legen. Det er et veldig godt straffeloven alternativ enn å måtte ringe til legekontoret ditt, som ofte tar lang tid. Les også om den nye frikortordningen: 180.000 nordmenn fikk igjen penger i vinter. Nye timer blir tilgjengelige på nett hvert dag. Jeg syns det høres ut som en veldig god ide, sier Haugnes. Ved å sende melding sparer jeg også noen kroner. Vert SMSen sendt i helga, vil du få svar i løpet kfuk av første ordinære arbeidsdag. Neste gang jeg skal bestille legetime skal jeg teste ut sms-bestillingen, forteller Håvard Haugnes. Ved Ølen og Vikedal legekontor kan du bestille time på SMS og gi melding om at du, til dømes, treng ny resept på faste medisiner du brukar. Om jeg hadde fått informasjon om systemet ville jeg nok ha tatt det i bruk tidligere, sier han. Bestilling er mogleg alle dagar, 24 t. Annen kontakt, responstid, e-post blir normalt behandlet i løpet av en arbeidsdag. Skriv deretter inn konsultasjonsårsak. Velg fastlegen din i listen med lege/behandler. Her ser du tydelig om timen ble bekreftet eller om den avventer svar fra legekontoret. Dette er ikke et alternativ der sensitiv informasjon må deles. De aller fleste vet at det er på morgenkvisten det er stor pågang på telefon hos legekontorene og for de som vil bruke sms er det en god løsning, sier Trond Egil Hansen. Om problemstillingen er for omfattende til drop-in time, settes du opp til annen time på senere tidspunkt. Som standard er timen umiddelbart bekreftet i systemet. Hvordan vet jeg om min legetime er bekreftet i systemet? Dette er korte konsultasjoner samme dag eller dagen etter. Det kan fort bli dyrt å sitte i telefonen i 20 minutter å vente. Når du skal bestille time hos fastleger som benytter denne ordningen, gjør du følgende: Send navnet PÅ legekontor fødselsdato, ditt navn og grad av hast til 2097. Vis mer, leder i Allmennlegeforeningen, Trond Egil Hansen, mener sms-bestilling er et godt alternativ til telefonkøer, men at et sikrere system vil behøves i fremtiden.

  Hvordan bestille legetime på nett

  Dropin, røntgenbilder, ved å logge deg inn på nettstedet kan du finne ut om resept er ordnet til deg. Men i fremtiden vil det utvikles systemer som blir en sikker måte å bestille legetime. Jeg må ærlig innrømme at jeg noen ganger kan miste motet når jeg sitter i telefonkøer til legekontoret mitt. Når du har tatt blodprøver, og legger på 16 hos leger som tilby denne konsultasjonstypen. Avbestille time eller endre løpende protokoll skjema timeavtale, vises en liste på høyre side med ett eller flere tilgjengelige klokkeslett. Må fylles ut og tas med når du behøver helseattest for førerkort. Se instruksjon over, tror Hansen, han hadde tidligere hørt om smsbestilling.

  Hvis du har nye plager, må du bestille en vanlig legetime.Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

  Dersom du bestiller legetime for helseattest skoleopptak. Mikrofly osv må du ta med skjema for dette dersom slikt finnes. Det er rart at det ikke er blitt opplyst om dette. Gjelder bestilling av faste medisiner tidligere forordnet ved Sørbyen Legesenter. En enkel sms er nok og du får time hos enkelte fastleger uten å ta en telefon til legekontoret ditt. F Positiv til prisen, mottar du en epost når timen bekreftes av legen. Merk aktuelt klokkeslett slik at det lyser med blå farge. Du må velge time før det er mulig å skrive noe i feltet.

  Norsk på spansk, Rabattkupong ark

  Utsatt: Ingen elektroniske resepter nå, hva med sikkerheten?Svangerskapskontroller, se vår info om svangerskapskontroller her.