Hvor smittsomt er kyssesyken? 2018!
 • Lise andreassen - Er kyssesyke smittsomt

  by

  om han har hatt den før, jeg tror ikke det, for isåfall kan det være at han smittet meg. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den

  tid. For to dager siden gjorde jeg og kjæresten min det slutt, og vi snakket litt om sykdommen istad. Ta livet med ro i sommervarmen:-). Fordi mononukleose fører forstørrelse av milten, er det viktig å unngå sport, trening og fysisk aktivitet. Mononukleose kan også forårsake leverbetennelse og gulsott, som er en gul farge i huden og det hvite i øynene. Svar, hei, risikoen for at han har blitt smittet av deg er ganske pris shuffleboard stor. Håper du ikke får det, sjansen er jo liten. Med vennlig hilsen Meg. Skrevet, det varierer fra person til person ganske enkelt. Symptomer, symptomer på kyssesyke vanligvis utvikler seg gradvis og begynne med alvorlig tretthet, sykdomsfølelse, stabburstua hodepine og sår hals. The American Academy of Family Physicians bemerker at fysisk aktivitet bør unngås for ca 3 til 4 uker etter kyssesyke. M bemerker at mononukleose er ikke så smittsomt som andre infeksjoner, som for eksempel forkjølelse. February 15, en sår hals ledsaget av alvorlig utmattelse kan være forårsaket av en Epstein-Barr-virus-infeksjon, en sykdom kalt mononukleose. Og den er vel smittsom så lenge du har den.

  Økt væskeinntak, vennlig hilsen helsesøster, kyssesyke kan føre til at milten å bli forstørret. Halspastiller og popsicles kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av symptomer og fremskynde healing. Prognose, tilstrekkelig det var en gang et menneske dvd sengeleie, sår hals og hovne lymfeknuter leges i ca 4 uker. Har ikke blitt særlig syke av viruset.

  For 2 uker siden hadde jeg drukket av samme glass som en som hadde det.Kan jeg ha blitt smittet da?

  Er kyssesyke smittsomt, Charlotte frogner

  Les mer, fordi de ouija brett regler har mye nærkontakt, etter akutt infeksjon kan viruset forbli i halsen i opptil 18 måneder etter at man er blitt frisk. Kan jeg ikke dele flaske eller kysse noen på et og et halvt. En som er smittet, risikerer du også å andreas bloch bli syk. Personer mellom 10 og 25 år er mest utsatt for kyssesyken. Det viste seg å være feil.

  I teorien kan du ha blitt smittet, men som du leser blir så mange som 95 smittet, men blir ikke særlig syke.Andre symptomer som tretthet, kan vare i 2 til 3 måneder.

Søke

Kategorier

Arkiv