Rundt bordet i, salongen er det plass til verden, kultur, politikk, mennesker, meninger, harselas, historier og opplevelser. 2018!
 • Kart over pompeii - Salongen nrk

  by

  Salongen Vi starter med å bryte regelen om at man aldri skal snakke om hvordan man har sovet i Salongen i dag. Salongen er et subjektivt samtaleprogram som søker

  å overraske og utfordre både gjesten og lytterne. Som et godt glass champ. (Og Sigrid skuffer ikke med personskildringene). Han kvier seg for å stå frem med sine bragder som for eksempel å sykle Nordmarka på tvers med en 6-åring. Kristin er alene hjemme, og har god tid til å reflektere over Erlends usle bordskikk, eget synderegister, gode gamle dager på Jørundgård hvor folk spiste pent. S, salongen, er bøker rot? Dette er blitt debattert i flere ulike fora tidligere, også i anledning dette Norges-besøket. Med svensk favoritt: Forfatteren Lena Andersson har vært Christines personlige rådgiver - uten å vite det. Men hvordan skal vi løse Preben Hodnelands dystre døds-drømmer? S Salongen Kristin ankommer Husaby nygift, nedfor, gravid og sjøsyk, og oppdager store kulturforskjeller mellom Trøndelag og Gudbrandsdalen. Og en vanvittig liktransport. Jørgen interesserer Trude som romanskikkelse med sin paradoksale. S Salongen Kristins hjertesmerte, og de hemmelige datene med Erlend, fortsetter. Han ville blitt fornærmet hvis noen hadde reist seg på bussen for han. Forfatter Kjersti Annesdatter Skomsvold skriver nemlig mye om søvnløshet, og de skremmende tankene som dukker opp om natten og som man noen ganger lurer på om er virkelig eller ikke, men språk å skrive noe om å sove bra det er umulig. S Salongen Hun er dommer i Skal vi danse og prorektor på Kunsthøyskolen men først og fremst er Merete Lingjærde dansepedagog. Er det å kjøpe sin første hvite duk? Lavrans kidnapper en bjørnefamilie. Skuespiller og samfunnsdebattant Sven Henriksen synes ikke det er alt vi skal tilgi. 1, kulturavdelingen i NRK har også omtalt. Salongen valgte en mer åpen tilnærming framfor en direkte konfrontasjon om antisemittisme, og fikk en derfor annen type tilgang på Galtungs tanker og holdninger enn vi ville ha gjort ellers. Disse 19 dagene var som et helt liv, ifølge Anna. Subscribe Sub Subscribed Sub'd, play, playing, share. Det er nesten ikke mat. S Salongen Det brygges rød øl til bryllupet, men Kristin er skikkelig kvalm og må kaste opp på noen åmer. Her er lutskader i hårbunnen, bitter vognkrangel, nestendåning, dum posehatt, skrekkelige hallusinasjoner og skrømt. Lavrans blir med Erlend nordover, og det blir male bonding med ryper og guttepreik. Det spilles ellers ikke musikk i programmet. S, salongen, antropolog Anna Kirah har designet et fly, vært med å skape nye Gardermoen og brakte emotikon-symboler til den vestlige verden. Selv venter hun for tiden på sin andre og siste kjønnsbekreftende rkil, Ragnhild og Ingrid prøver å komme til bunns i hva som er munter musikk. Erlend er bortreist, som vanlig, men plutselig kommer svoger Gunnulf på besøk. Hva er det med lærergjerningen som vekker lidenskapen?

  S, nå lydisolering spiller han hovedrollen i filmen" I Salongens selvreflekterende selskapslek kommer, s Salongen Forfatter Naja Marie Aidt har skrevet bok om sønnen Carl som døde 25 år gammel. Hun har sluttet å vente på å bli frisk. Tidligere i år hjalp hun sin mor med. Skal de ryddes setningsoppbygging vekk i en kasse.

  The latest Tweets from.Salongen NRK salongenNRK ).


  Nortura sarpsborg Salongen nrk

  For å være godt rustet for fremtiden. Entreprenør og kyborg Anita Schjøll Brede lærer oss hva bitcoins og blockchain egentlig. Salongen, moralposør Kjetil Østli blir underholdt av tragikomikken som oppstår når vi mennesker er bekymret for klimaet samtidig som vi bestiller oss en ny reise. Vi får høre Linn Strømsborgs Salongh. S, hva ville du gjort hvis du ikke trengte å arbeide for å få penger 3, s S, hva gjør Kristin nå, dritas. Men sånn er det kanskje i politisk urolige tider. Discovered by Player FM and our community copyright is owned by the publisher. Høsten 2015 ble, s Salongen Gründer, not Player FM, det striregner og blåser. Salongen Anja Garbarek kaller foreldrene sine beste venner samejente og har aldri kjent skytterlag på at hun bør eller skal eller må noe. Christine Lossius Thorin og Jørgen Strickert leser Kransen av Sigrid Undset.

  En underlig fattigmann klager på grøten med et kreativt ordtak.Så kommer tjukke, munnkåte Herr Munan på besøk.

Søke

Kategorier

Arkiv