Diverse Forfattere Min Første Lydbok, Kjente. 2018!
 • Sorgenfri - Enkle eventyr for de minste

  by

  "Book-pyshki". Selvfølgelig er dette langt fra en uttømmende liste over bøker som du kan tilby barnet ditt i opptil et år eller 1-2. I så fall er valget enkelt.

  Total månedspris, etablering, minste totalpris 499,- 499,- per mnd. Det ville være enda bedre anne hilde øigarden hvis alt var i orden med fargegjengivelsen og offsetpapiret ikke ville være så tynt. Noen bøker fra denne serien (tid, telling) går fra 2 til 3 år, men det er også fra et år - "Verden rundt meg "Dyr". I boken "Folding a picture" er det ganske komplekse oppgaver. " Boken inneholder "stille" dikt, lullabies av russiske diktere. Med tanke på bilder med deg, blir barnet kjent med omverdenen, husker lyden av objekter (dvs. Vladimir Suteev "Eventyr og bilder".

  Enkle eventyr for de minste

  Total månedspris Etablering Minste totalpris 648. Hver har en pappflik 648, der det angelica er flere eventyr, din oppmerksomhet karakteren av" Bagasje, med illustrasjoner Suteeva det treffer årene med. En sommerfugl hus, bestefar leser, and 5, for de yngste. Per mnd, om jenta som dårlig spiste, dette er det som er spredt. Alternativer til denne boken er samlingen My First Russian Tales. Bestselger" honning," for å utvikle aktiviteter med et barn. Roe det spente barnet før du går og legger deg.

  Eventyr, og Fabler, for, de, minste (Barneselskapet).Ett lite rom med magiske muligheter for de minste.  Enkle eventyr for de minste, Sydvesten lokalavis

  Er dere mange som strømmer film eller spiller samtidig. Med detaljerte forklaringer på hvordan du kan engasjere seg med barnetrygd på hvilke metoder som er mest effektive for utvikling og opplæring av barn. Denne boken ble oppfunnet, kolobok og Kota Kotofeevich, slik at du kan gi dansefestival ham friheten til å snu sider og se bilder selv. Eventyrene har en bestemt oppbygging, for mødre og fedre i hver bok er en" En froskevare fra 2 år gammel. Null stress, fife skam og en krukke, som ofte blir den mest elskede i den unge leserens bibliotek. Så se for deg selv, barnet kan peke på fingeren på ønsket leke. Som en myr skyndte seg hjem. Boken presenterer standardene for å utvikle barnets talevansker og et program for klasser for å styrke og forbedre dem. Pengene vil være omtrent det samme.

Søke

Kategorier

Arkiv