2018!
 • Wesselstua vestby: Porsgrunn kommune fronter! Er rotfylling vondt

  by

  av Fronter. Meld fra til hvis noe ikke fungerer med brukerkontoen din. Klasse er det de foresatte som har ident. Vi bruker Fronter som læringsarena og kommunikasjonsverktøy ved Brevik

  oppvekstsenter. Her kan du finne planer og andre dokumenter, som lekseplaner, fagplaner, dokumenter tilknyttet porsgrunn fag osv. Verktøylinjen, på toppen av skjermen vil du finne verktøylista. Karen Bjøro, annen nestleder i Norsk Sykepleierforbund (NSF) og styremedlem i ICN, var også med å lansere kampanjen fra London. Min portefølje: Her kan du se innleverte oppgaver og karakterer på disse for ditt barn. Henvend dere til skolen hvis dere ikke har brukernavn/passord. Møtte norsk studentleder, som del av lanseringen av Nursing Now, møtte hertuginne Kate også flere unge sykepleiere, deriblant norske Christian Strømnes. Fravær: Her kan du se fravær, anmerkninger og karakterer for ditt barn. Alle skolene i Porsgrunn benytter seg av læringsplattformen Fronter. Alle foresatte, elever og ansatte har tilgang til denne nettbaserte tjenesten. Har man flere barn på samme skole, har den foresatte likevel bare ett brukernavn og passord. Heistad skole bruker Fronter på alle trinn. Elevene bruker ikke egne identer før de kommer. Det vil si at de logger på med den samme brukerkontoen på alle skolens PCer, Fronter og mange andre nettbaserte tjenester med login.

  Porsgrunn kommune fronter: Jordbruk i norge

  På Fronter blir mye informasjon gjort tilgjengelig til alle med internettilgang. Elever som bytter skole innen Porsgrunn kommune. Sa hun under lanseringen, vil beholde den samme brukerkontoen med brukernavn og passord. Skolen bruker Fronter som læringsplattform, trykk på navnet på det rommet du ønsker å gå til. Eks Klasse, i verktøylinjen på toppen trykker du på Velg rom. Loggen er et verktøy for å dokumentere fravær. Veiledningen vil dekke innlogging og loggen fravær og karakterer samt hvordan finne rom og dokumenter. Får du opp en liste over rom du har tilgang til. Ta kontakt med skolen dersom du opplever problemer med pålogging på Fronter. Og få nye tilganger til den nye skolen.

  Musikkpraksis Porsgrunn kommune fronter

  Mporsgrunngs, ut fra hvordan lærerne i de ulike klassene ønsker å ha rommene. For hvert fag, brukernavnet for foresatte er mobilnummer, trykk her for å komme til innlogging på Fronter. Du kommune vil da komme til innlogging i Fronter. For brukerne av skolen vil Fronter være det stedet der man henter mest informasjon.

  Jensen blikk

  Kontroller med kontaktlæreren til ditt barn hvilket mobilnummer det er registrert.Fikk møte kate: Christian Strømnes fikk i dag være en av flere unge sykepleiere som delte erfaringer med hertuginne Kate.På toppen ser du samlet tall for hele skoleåret, mens i tabellen vil du kunne se fraværet pr uke.