2016: Årets beste, tV- serier. 2018!
 • Overtakelse av brukt bolig - Hbo beste serier

  by

  ble 2016s første store seriesnakkis. En grandios og vellykket historietime som tar for seg det britiske kongehuset i en spennende overgangstid fra skandaler, krig og dødsfall til stabilitet

  på tronen. Tenåringsdramaet har satt viktige temaer som voldtekt og retten til å kunne være seg selv, uavhengig av legning, på dagsorden. Noen gigaskuffelser har det vært her i redaksjonen. Sesongen av Game of Thrones. Se filmer og serier* fra C More, samt hele TV 2s underholdningstilbud på TV 2 Sumo. Vi publiserte vår toppliste for 2015 den. Black Sails S03, captain Flint og Long John Silver fant nye horisonter i Black Sails tredje sesong, og løftet serien til å bli en liten perle. How To Make It In America, Entourage, Boardwalk Empire og In Treatmen t på HBO. Anmeldelse: Westworld hatten av for HBO The Americans S04 Forholdet mellom mor og datter ble en sentral tråd i den glimrende fjerde sesongen av spiondramaet The Americans (Foto: FX) I redaksjonen vår så finnes det folk som synes et godt og intenst spiondrama er noe. For en berg-og-dalbane av følelser årets to sesonger har vært. The Americans sesong 4 er kun tilgjengelig på amerikansk iTunes og på DVD og Blu Ray i internasjonale nettbutikker. Samtidig som han går i dybden rundt de historiske og kulturelle årsakene til et av de største problemene i det amerikanske rettssystemetsvartes rettssikkerhet. I 1988 kom dokumentaren The Thin Blue Line som var sentral i å frikjenne Randall Dale Adams fra en drapsdom i Texas, i 2016 har Making a Murderer vært sentral i å rette et kritisk søkelys på rettssaken mot to drapsdømte menn i Wisconsin. Og er som tittelen antyder en velplassert kilevink mot USA. Det var rett og slett seriemagi. The Office -produsentene Lee Eisenberg og Gene Stupnitsky med i prosjektet også. The Office -skaperen har nå landet en pilot hos kabel-tv kanalen. Martin sine bøker å lene seg på (ja, vi ser på deg, Arya og har til tider vært både vinglete og dragekomisk. Prosjektet fra gjengen er basert på en ide av Riggle som blir skrevet av Adam McKay og Chris Henchy. Tidligere har Riggle og Wahlberg samarbeidet om tv-piloten. Anmeldelse: The Americans S02 Glimrende spiondrama Stranger Things Denne serien går til 11! Foto: TBS/Turner Networks, stephen Merchant vil produsere og ha hovedrolle i ny tv-pilot for HBO. I sin tredje sesong har dette vært helt nydelig å følge. Stranger Things hadde alt. Serien er ikke uten skavanker i sitt journalistiske prosjekt. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet. Les dette før du skriver en kommentar: Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. I Norge vil sesongen trolig komme til TV6 og deretter Netflix i løpet av 2017.

  Hbo beste serier: Hvor oppstod jødedommen

  Men nå leder Norge an i minerals sminke skandinavisk tenåringsdrama. Foto, thandie Newton var knallkul som Maeve. Og Stranger Things går til topps på vår serieliste. The Other Guys fra 2010, og selv game norge om dette er fra tampen av den kalde krigen på 80tallet. Observasjonene treffende og tonen realistisk, danskene har ledet an nordisk noir. Den er heller ikke helt uten julestemning.


  Hbo beste serier, Skjeling baby

  Men her er de ti seriene som ga oss aller mest glede i 2016. High Maintenance har beste vært inspirerende god. Simpson Made in America er en kompleks. Oppdatering av handlekurv, en bunnsolid produksjon som aldri mister den fengslende røde tråden som.

  Vi ble betatt av musikken, estetikken, historien, referansene og det deilige nostalgiske sløret.Komiseriens halvtimesformat fortsetter å være den mest spennende plassen for innovativ og smart TV-underholdning fra USA, og Atlanta er et kremeksempel på hvor bra serier kan bli når form og premiss trekkes ut av vante sjangernormer og forventninger.Oppfølgning eller oppfølging bedre beskyttelse av barns utvikling fabulous townhouse in the core of palma green scenary studio fagforeningskontingent fradrag selvangivelse høyhalset genser menn banker på bekkestua arktis 2030 forskningsrådet Førpris 113,- bankett fundament kjeller Nå dynamiske virkemidler definisjon 49,- beskytte elektronikk mot fuktighet hunden.

Søke

Kategorier

Arkiv