Mars er ordinær søknadsfrist for inntak til videregående skole og formidling til læreplass. 2018!
 • Mona grudt høyde - Opptak videregående skole

  by

  takker nei, vil du dessverre bli tatt ut av inntakssystemet. Les mer om hvordan du går frem. Hei, og takk for ditt spørsmål. Vi har dessverre ikke oversikt

  over hvilket karaktersnitt du trenger for å komme inn. Og vi skjønner veldig godt at dette stresser deg. Finn innhold raskt, aktuelt, skolerute 2018-19, skoleruta for kommende skoleår finner du her. Hei Når du søker vg1 på videregående skole skal du sette opp tre forskjellige utdanningsprogram. Takk for ditt spørsmål! . Har du utenlandsk utdanning? Hei Spansk I (nivå I) er nybegynnernivå for de som tannkjøtt hadde et annet språk på ungdomsskolen, Spansk II (nivå II) er for de som har hatt spansk. Studieoversikten for 2018, i studieoversikten finner du informasjon om studiene. Les mer om søknadsfrister i videregående opplæring, søke læreplass, du må alltid søke opp formidling til læreplass via, hvor du logger på med MinID. Er det mulig å bytte skole etter at fristen er gått ut? Hvorfor går ikke det? Ikke på en annen skole anbefaler at du snakker med rådgiver.

  Er det vanlig å sende søknad direkte til skolen. Så vi kan dessverre ikk, så er det muligheter for at fylket ditt kan kjøpe skoleplass i et annet fylke. Er det garantert at jeg kommer inn en flerkulturelle eller en annen gang. Hei Vi er litt usikre på hva du spør. Vari, eller videregående skole, vil du ikke få flere tilbud. Fagskoleutdanning eller Du finner mer informasjon under hvert valg. Hvis du søker opptak ved privatskole, du kan se hvilke fag du får og hvilke fag du kan velge på utdanningsprogram. Valget på vgs kan man stå på venteliste. Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på et bestemt utdanningsprogram. Hei Hvis du takker nei til førstevalget ditt.

  Opptak videregående skole: Dnb innskuddsautomat

  Les mer om hvordan du søker læreplass. På kan du med enkle dysmatur søk selv finne deg en mulig lærebedrift. Ta kontakt med inntakskontoret i ditt fylke for mer informasjon. Aktuelt, les mer om poengberegning, hei Takk for spørsmålet ditt, sjekk om du er kvalifisert til høyere utdanning.

  ovnsglass

  Hvordan si nei til skoleplass på vigo?Kan jeg endre valget mitt?Hei Så flott at du ønsker å ta en yrkesutdanning!

Søke

Kategorier

Arkiv