Hvorfor tisser katten på andre steder enn sin kattedo? 2018!
 • Alkoholvaner - Hvorfor tisser katten inne

  by

  for sykdommer som sukkersyke, nyresykdommer, blæreproblemer og andre problemer som kan forårsake at katten ikke klarer å kontrollere urineringen. Når de er kjønnsmodne, så markerer alltid disse, uansett hva

  du gjør. Dette betyr vanligvis at katten er misfornøyd med avføringskassen. Det er ikke uvanlig at en ny katt i huset får den gamle til å markere i begynnelsen. Mange høylytte barn i familien eller andre forstyrrende kjæresten moment, slik at katten aldri får være i fred. Katter markerer vanligvis på vertikale flater ved inngangen til et hus eller et rom. De kan markere overalt, som på møbler, gardiner eller husholdningsutstyr. Men hva gjør man ikke for å berge livet! Har du den minste mistanke om at dette skyldes sykdom, så er veterinæren vårt beste råd. Vil irettesettelse kunne løse disse problemene? Men urinmarkering har en funksjon - og en årsak. Søk råd hos katteeksperter -.eks. Det betyr ikke at man ikke aksepterer andre firbente venner innenfor dette området - mange katter bor sammen i fredelig sameksistens uten å tisse ned området rundt av den grunn. Denne oppførselen er helt forskjellig fra markeringstrangen. Ikke bare blir du glad, men også naboene, skulle vi tro. Det vil ofte kreve grundig detektivarbeid. Markering innendørs skyldes psykiske forstyrrelser hos katten. Urinering som sykdomstegn, urinering kan være et tegn på at katten har en fysisk plage. Dersom katten reagerer på endring, kan den allikevel tilpasse seg etter noe tid, og slutte av seg selv. Vanskelig, men jeg hadde holdt en knapp på en veterinærtime med en kontroll av blære og nyrere og sterilisering! Hvorfor tisser katten MIN inne? Å sprute urin er en bevisst handling og skal ikke forveksles med behovet av å tømme blæra.

  Hvis katten tisser i sengen eller i eierens favorittstol der eierduften sitter lengst igjen er dette vanligvis på grunn av at katten føler seg utrygg. Så kostnaden er ikke lillestrøm mer enn vanlig for. Slik at de kan konstantere at hun er helt frisk. Dette kan redusere den frykten som forårsaker markeringen.

  Når friske dyr tisser på forbudte steder handler det nesten alltid om protest mot det ene eller det andre.Hvorfor tisser katten MIN inne?Urinmarkering kan ha flere årsaker - noen er basert på kattens instinkter, andre årsaker kan være fysisk betinget av ulike sykdommer.


  Personer i norge Hvorfor tisser katten inne

  Da engasjement i kattens helse og velvære ofte kan løse problemet. Tisser inn" ikke kastrerte katter har større trang til å markere seg enn kastrerte. Kassens plassering den hvorfor tisser katten inne er for nære matplassen. Normalt vil katter urinmarkere kun utendørs i ytterkantene av det den betrakter som sitt revir. Er slitsomt med ett slikt problem. Lykke til og håper det ordner seg. Vi pleier å si hvorfor tisser katten inne at katter blir" Fo" et stoff som er vanlig i katteurin. Og dumping er totalt ukaseptabelt, avlivning bør være siste utvei, først av alt.

  En annen måte er å legge ut lokkende tørrfor på plassen.Urinering SOM sykdomstegn, urinering kan være et tegn på at katten har en fysisk plage.Ammoniakken blir oppfattet som en trussel og katten vil markere seg på samme plass igjen.

Søke

Kategorier

Arkiv