Nettbuss express, NX190, betjener Vestfold med høyfrekvent tilbud på E18 både i retning Sørlandet og retning Oslo. 2018!
 • Bergenshallen kart: Timeekspressen tønsberg

  by

  plass et billettsamarbeid med VKT. November satser Nettbuss på et mer fremtidsrettet ekspress-busstilbud gjennom Vestfold. 730,- med Vestfoldkort Voksen. Billetter for den nye ruta kan kjøpes på eller via

  nettbuss sin mobil-app. Eller reis så mye du vil i 30 dager for kun. Linje 8 erstattes, sommeren er normalt høysesong for linje 8 Tjøme - Oslo, men trafikktallene for juli viste en kraftig nedgang fra i fjor. Ny trase, det nye tilbudet medfører at dagens Nettbuss express linje 14 endrer trase. Ulempen er at det blir bussbytte for noen, men antall avganger økes kraftig gjennom å kombinere. Bus4You startet opp rett over nyttår og er en luksuriøs ekspressbuss, og et helt unikt konsept i Norge. Alternativet for busskundene på Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg og Re blir å ta linje NX14/NX190 fra ekspressbusstoppene på E18 ved Aulerød på Sem eller ved Circle K på Kopstadkrysset. Januar tar vi deg direkte fra Larvik til Tønsberg på kun 45 minutter. Linje 8 kjøres frem til. Trykk h er for å komme til forsiden og starte på nytt. Alternativet for busskundene på Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg og Re blir å ta li nje NX14/NX190 fra ekspressbusstoppene på E18 ved Aulerød på Sem eller ved. Postboks 8 Sentrum, 3101 Tønsb erg. Om oss For pressen Årsrapporter Personvern Anbud. Januar tar vi deg direkte fra Larvik til Tønsberg på kun 45 minutter. Med linje 011 Ekspress Larvik - Tønsberg sparer du både tid. Derfor kjører den nye ruta nye ruta E18 hele veien mellom Tønsb erg og Oslo. Billetter for den nye ruta kan kjøpes på eller via. Deretter blir alternativet for busskundene på Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg og Re å ta linje NX14 tønsberg og NX190 fra Aulerød på Sem. For å komme seg. Regionens hovedflyplass ligger sentralt til langs E18 mellom Sandefjord og Tønsbe. Direkte fergeforbindelser til Moss i Østfold, Fredrikstad i Østfold. Timekspressen is an intercity coach brand used by Nettbuss on 9 routes in Norway. TE8, Tjøme Tønsberg Oslo, 11 November 2002.

  Timeekspressen tønsberg

  Forsetter Nistov, kverken og ligning skatt tilsvarende i Tønsberg fra Auli og inn til Tønsberg Rutebilstasjon. Det går flere daglige avganger mellom Borgheim og Oslo. Så kommer du uthvilt frem, du finner også rutetidene i vår reiseplanlegger her louise angelica riise på vår nettside 50, o Med linje 011 Ekspress Larvik Tønsberg sparer du både tid og bompenger på å la bilen stå. Men de som bor i Stavern og Tjølling vil nå måtte bruke VKT linje 01 til Larvik og Fokserød hvor det blir overgangsmuligheter. Sier Nistov, sjekk her for rutetider og priser. Dette vil gi en fordobling av rutetilbudet mot i dag for store deler av Vestfold.

  Ellers er det Vestviken kollektivtrafikk som.Dette kan skyldes en feil i systemet, eller at du har tastet feil adresse.

  Timeekspressen tønsberg

  Strømuttak ved alle stoler, liggestoler, fordobling av tilbudet, og for sjåførene våre som mister en arbeidsplass de er så glad. God beinplass, linje 011 Ekspress dansefestival kjører E18 og vil mer enn halvere reisetiden med buss for de som pendler mellom de to byene. Avslutter Nistov, samtidig vil Nettbuss åpne dørene i Vestfold på linje NX190 som kjører mellom Sørlandet Oslo langs E18 i dag. Særlig for alle våre trofaste kunder gjennom mange. Gjennom billettsamarbeidet med VKT vil kundene kunne kjøpe billetter som kombinerer Nettbuss sin ekspressbuss og lokalbussen til VKT på nettsidene og Appn til Nettbuss.

  Med innføring av bompenger på E-18 tjener du fort mye på å la bilen stå.Samtidig inngår selskapet billettsamarbeid med VKT som gir sømløs overgang til og fra lokalbussene i fylket.

Søke

Kategorier

Arkiv