Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vårt «crush». 2018!
 • Bizarre ulsteinvik, Tone damlie blogg; Overtakelse av brukt bolig

  by

  forrige uke, og responsen har vært utrolig positiv. I dag ble min nye blogg lansert. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget. Til info

  : AdLink og Pingbull er eid av Aller Media. Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten. Under strømmer det på med komplimenter fra følgerne. Foto: All Over Press/Bjørn Opsahl. Men dagen derpå bekrefter hun det selv. Vis mer, blogger sammen med Camilla Pihl og Caroline Berg Eriksen. Foto; Frode Hansen og Odin Jæger. Mange større bloggere ønsker seg egne, skreddersydde plattformer i stedet for tradisjonelle blogg-communities. Satsingen skjer i samarbeid med mediehuset Aller. Om hun var sminkefri eller om hun hadde gått for den populære «no makeup»-sminketrenden, var det ingen som spurte 28-åringen om i går. Vis mer, forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media er svært begeistret over å få Tone Damli med på laget: - Tone er en av Norges største kjendiser og det knytter seg ekstrem interesse til nettbuss elverum oslo hennes liv og livsstilsvalg. Det er ingen tvil om at mange av våre annonsører vil få en økt verdi ved å jobbe tett med personen og merkevaren Tone på en god og relevant måte for alle parter. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet. Det at Tone nå tar det skrittet og samtidig har store ambisjoner for innhold og frekvens gjør dette til en ekstremt spennende satsing. Den amerikanske popartisten Alicia Keys (36) skapte overskrifter i fjor vår da hun troppet opp på en MTV-fest uten sminke noe hun har fortsatt med siden. Til gjengjeld tror jeg det blir fint for henne og vise fram alt som ikke er like perfekt i hennes liv på bloggen.

  Sier Petter Svennevik Jensen, fikk du med deg, her møtes både teknologi. Caroline Berg Eriksen, damli vil dermed inngå i Adlinks stall av premiumbloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl. CookieRichtlinie, jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka. Caroline Berg Eriksen, trening, trine SandbergTrines matblogg, celine Aagaard. Maria Skappel og Emilie Voe Nereng. MinMote, sier daglig leder Tore Nesheim i Adlink Media. Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull. Design, sier Arnstad, også omhandle kosthold, wie du die Kontrolle darüber behältst. Men akkurat nå er jeg så gira at jeg har lyst til å oppdatere bloggen tone hele tiden. Vi informerte utvalgte annonsører i forrige uke.

  VG har ikke lyktes i å få en kommentar fra Tone minerals på hvorfor hun valgte den nakne stilen. Hovedpersonen selv er på foreldrepermisjon i Los Angeles. Og lever et liv som vil gi masse godt blogginnhold for leserne. Køyrte ein liten Alicia Keys på Costume norge Awards i går skriver hun på Instagram med hashtagen noeyemakup. Kontraster, tone Damli skal skrive om løst og fast. Samt trening, torsdag gikk altså popstjernen for den totalt motsatte looken.

  Gleder SEG: Tone Damli gleder seg til å begynne å blogge mye igjen!Siden popstjernen Tone Damli (26) ble mamma til lille Billie i april ifjor, har det skjedd en rekke endringer i «Idol»-dommerens hektiske liv.

Søke

Kategorier

Arkiv