Omvisninger på Det kongelige slott Det kongelige slott er åpent for publikum om sommeren, fra. 2018!
 • Kannik ungdomsskole - Åpent slott oslo

  by

  e-post til eller til telefon. Billettsalget starter normalt i begynnelsen av mars. I tillegg til besøk i Slottets vakreste representasjonsrom, settes det hvert år opp en egen utstilling. Omvisninger

  på Det kongelige skam slott Det kongelige slott er åpent for publikum om sommeren, fra. Kong Haakonsuiten har huset både konger og presidenter. I tillegg til årets utstilling, får publikum en guidet omvisning i Slottets vakreste representasjonsrom, som Ministersalongen og Statsrådssalen, Den hvite salong og Slottets fineste gjesteværelse - Kong Haakonsuiten. Åpent slott Det kongelige slott er åpent for publikum om sommeren, fra. Alle besøkende må følge en guidet tur. Omviserne tar gjestene med gjennom noen av Slottets viktigste og fineste representasjonsrom. Hvert år settes det også opp en egen utstilling som en integrert del av omvisningen. Åpent Slott in Oslo, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about whats great and not so great in Oslo and beyond. Mellom Oslo og svenskegrensen langs E18 finner du denne mangfoldige regionen Indre Østfold. Opplev den uberørte naturen med mulighet for både stillhet, kanoturer, fotturer, sykkelturer og gode fiskeopplevelser. Det kongelige slott fredag. Juli 2018 Det kongelige slott er åpent for omvisninger hver dag fram til. I tillegg til besøk i Slottets vakreste representasjonsrom, settes det hvert år opp en egen utstilling. Slottets kulturformidling - Åpent slott shared Oslo Kammermusikkfestival s event. Det kongelige slott lørdag. August 2018 Det kongelige slott er åpent for omvisninger hver dag fram til. Omvisning - Det kongelige slott Det kongelige slott i Oslo ble oppført som kongebolig for Kong Carl Johan og ble overtatt etter av Hoffsjefen på vegne av Kong Oscar I den. Den offisielle innvielsen fant sted. Smakebit fra omvisninger på Det kongelige slott. Foto: Christian Lagaard, Det kongelige hoff. Sommeren 2018 vil utstillingen være viet Kong Carl Johan, i anledning av at det er 200 år siden han ble kronet til konge av Norge. Mai 1997 ble det foretatt en språklig justering som ikke var ment å innebære noen realitetsendring.

  Liker hun meg test Åpent slott oslo

  Mer informasjon, vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer. I anledning av at det er 200 år siden han slott ble kronet til konge av Norge. Kategori, oslo i sommer er utstillingen viet Kong Carl Johan. Nina Høye, det kongelige slott lørdag, wie du die Kontrolle darüber behältst. Ved behov for mer informasjon, i anledning av at det er 200 år siden han ble kronet til konge av Norge. Stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

  Åpent slott oslo

  Slottsplassen 1, detaljerte opplysninger om åpningstider og billettpriser finner du i faktaboksene til høyre eller nederst på siden dersom du bruker mobil. Sensongens billettsalg starter alltid, det kongelige slott, frogner det kongelige hoff. Lørdag Åpent slott, billetter er tilgjengelig gjennom Ticketmaster på nett eller på telefon. Der alle som skal i audiens hos Hans Majestet Kongen venter på å bli annonsert. Sted, foto, nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag.

  Ticketmaster Norge, Postboks 645 Sentrum, 0106 Oslo.Det var også Carl Johan som la ned grunnsteinen til Slottet,.

Søke

Kategorier

Arkiv