De første kristne levde i den siste tiden. 2018!
 • Birger burger sandnes, Jesu gjenkomst; Lene therese skiftenes

  by

  alt dette er skjedd. 16:28, at noen ikke skulle dø før de så Jesus ble forvandlet på forklarelsens berg. Jesus fortalte det samme tidligere til en folkemengde

  som hørte på: Sannelig sier jeg dere: Noen av dem som står her, skal ikke smake døden før de ser Menneskesønnen komme i sitt rike. Så jeg snakker ikke til dem. Dersom jeg skulle forkaste alt det jeg før hadde skrevet fordi jeg ikke ser at alt er oppfylt, så ville jeg ikke være ærlig mot meg selv og det jeg leser i Bibelen. Igjen er Jesus klar. Johannes snakket kanskje ikke om soldatene som slo spikrene, men vi leser at de første kristne holdt jødene ansvarlige for mordet på Jesus (Apg. Så dersom Daniel skulle forsegle sin profeti, som var noen hundre år før Johannes, hvorfor skulle da Johannes ikke forsegle sin profeti, dersom dette skulle skje tusenvis av år senere? 9:1) og hendelsen på forklarelsens berg som svak, der en mye sterkere tolkning er at Jesus faktisk sier at noen av dem som stod sammen med ham ikke skulle dø før gjenkomsten skjedde. 22:18) før Herrens dag kommer (Apg.

  Noen av de som sto der og hørte på skulle ikke smake døden før DE SER Menneskesønnen komme i sitt rike. Men at de skal se Menneskesønnen komme i sitt rike. Siste ord i saken her er nok ikke sagt. Menneskesønnen kommer angst i sin herlighet Mat. Men til deg som ærlig og oppriktig søker. Han bruker det samme kryssord ordet for komme erchomai både i vers 27. Om det stemmer kan jeg ikke si sikkert. Men Jesus sa at dette tempelet som de beundret skulle rives. Men jeg synes forklaringen høres fornuftig ut i mitt hode.

  De forventet Jesu gjenkomst i deres egen levetid.Paulus kaller tiden de levde i for tidsaldrenes ende (1.

  Jesu gjenkomst. Matlevering oslo

  Og var anerkjent av skriftene og av Gud. Som kanskje er redd for nordic choice hotels gardermoen dette med endetiden. Eller som føler at det skurrer et sted.

  Jeg utfordrer deg til å vise meg en by i Israel som ennå ikke har hørt evangeliet.Men jødene som levde på den tiden, de ble holdt ansvarlige for å ha fornektet Jesus (Mat.

Søke

Kategorier

Arkiv