Få mer informasjon om å selge bil her! 2018!
 • Liker hun meg test - Salg av bil

  by

  reglene gjelder også når man kjøper MC, båt eller campingvogn). Skriv kontrakt: Kontrakten er handelens viktigste dokument. Et slikt dokument kan også øke din troverdighet som selger, sier Engebretsen.

  Det er enklere enn du tror med vår guide for bruktbilhandel, husk å signere kjøpekontrakt! Slik gjør du det, start med å sjekke hverandres legitimasjon. Både selger og kjøper må bruke bil den digitale tjenesten, og kjøper må være over. Ikke gi fra deg nøklene før du har pengene: Det finnes svindlere der ute som vil lure naive bilselgere. Det må imidlertid avtales spesielt og det vil selvfølgelig ikke gjelde hvis du bevisst har holdt tilbake feil og mangler, sier Halsos. En kontrakt bør si noe nærmere om de opplysninger selger har gitt og hva partene er blitt enige. Selger har opplysningsplikt, han minner om at man som selger etter kjøpsloven har plikt til å opplyse om alle feil også skjulte feil. I disse tilfellene stilles det krav til hvor lenge etter at du oppdaget (eller burde ha oppdaget) feilen du ønsker å klage. Tjenesten kan brukes av både privatpersoner og bedrifter. Legg gjerne ved dokumenter som er relevante for kjøper, som for eksempel servicehefte, kvitteringer for utførte reparasjoner og påkostninger, EU-kontroll, mangellapp og lignende, sier Engebretsen. Dersom bilformidleren/mellommannen klart og tydelig har informert om at han/hun kun opptrer som mellommann vil kjøper av kjøretøyet ikke ha anledning til å rette klagen mot bilformidleren. Kjøp og salg av bruktbil kan være en forvirrende prosess med mye å huske. Selger informerer ikke godt nok om bilen. Selger leverer fra seg bil og nøkler uten å ha sikret seg at pengene er inne på konto. Du kan lese mer om dette på forbrukerrådet sine nettsider. Her er de vanligste tabbene folk gjør ved bilsalg: Skriver ikke kontrakt. Det kan derfor være ålreit å ha en eierskifteforsikring for å få litt ekstra trygghet etter salget.

  Salg av bil, Sorgenfri

  Kilder, hvis kjøper og eventuell medeier ikke godkjenner salgsmeldingen. Hvis man kjøper bil av en privatperson. Har man to års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler i henhold til kjøpsloven. Satt opp mot antall omsetninger av biler. Er det en overhyppighet av klager på privatselgere enn profesjonelle selgere i våre meklingssaker. Du er ansvarlig for at kjøretøyet er forsikret til og med dagen før vedtaksdato. Logg inn på Din side og send salgsmelding til kjøper. Salgsmelding på papir, selger glemmer å ta ut bombrikken fra bilen før levering. Som bil forbruker, slik kan du gjøre det samme. Etter loven bil kan bilkjøper klage.

  Skriv kontrakt og vær ærlig når du selger, du har plikt til å opplyse om kjente feil.Kjøpekontrakten er et viktig dokument ved kjøp og salg av bil.Her kan du fylle inn og laste ned kjøpskontrakt for kjøp og salg av bruktbil.

  Eierskifteforsikring, kontrakten er salgets viktigste dokument, slik går du frem når du skal selge bilen. Du trenger ikke sende inn vognkort del 2 når du leverer salgsmelding på nett. Test ved salg, unngå pes etter bilsalget, fyll ut kontrakt. Digital kjøpekontrakt, nAFS nettsider, overraskende mange unnlater å skrive kontrakt når de oslo skal selge eller kjøpe en bil privat.

  Har du mistet vognkortet trenger du ikke melde det tapt når du leverer salgsmelding på nett.Kjøper mottar en SMS, og godkjenner salgsmeldingen på nett.