I nokre deler av landet blir utmarksbasert sauehald opplevd som uforsvarleg på grunn av rovdyr. 2018!
 • Anmodning. Ammekyr fjøs, Migrapolis

  by

  mye triveligere å være der inne. Det var egentlig uaktuelt å begynne å fikse å klatte på gamlefjøset, så da va det bare å finne ut hvordan man ville

  ha det i et helt nytt fjøs. Jeg va mektig imponert, de holdt skjemaet til punkt og prikke samtidig som vi var heldige med været i den perioden. Jeg føler meg fortsatt ung og hadde ingen erfaring fra byggeprosjekt tidligere, så det var litt skummelt å hive seg ut på et såpass stort prosjekt! Småsmart, enkel lastsikring med stropp-holder, med verktøy i kantslåtten, praktisk multiskjær. Det viste seg at de norske sortene overlevde drukningsforsøket. Regjeringen vil gi bøndene større frihet til å råde over egen eiendom ved å innføre unntak fra konsesjonsplikten og flere unntak fra delingsbestemmelsen i jordloven. Fasaden mot tunet ble bra, og no har morfar på 90år bygd eget hunde hus til Ailo også Under kan dere se flere bilder fra selve byggeprossen. Messe: Borgeby Fältdagar Robotiserer landbruket sverige/borgeby: Greenrobot var en av 391 utstillere på årets Borgeby Fältdager. Oppgraderte slåmaskiner fra Kuhn. Med fem containere og litt plank har Roger og Linda Andersen fått brann kamp et fjøs til 40 ammekyr. Kjapt å sette opp - Vi brukte veldig kort tid på å sette dem opp, og skjøtelistene som fulgte med fungerte også veldig bra. Skruer og skrutrekkere, en skrutrekker er ikke bare en skrutrekker. Hele fjøset trengte nye vegger. Flere nyheter innen maskiner og teknikk: Samlerive med seksjonskontroll, nye sprederiver, grasvogn med sideutmating, automatisk pendling FK vil diskutere FastBale med John Deere. Les lederartikkelen her, småmiks, nytt og nyttig, stort og smått. Bygginga foregikk i november, men snøen uteble heldighvis. Nå har vi fått et mye lysere og triveligere fjøs, med lyse plater. Da er det kanskje ikke rart at dyrevelferden hjernens anatomi ble satt i høysete da de skulle bygge nytt oksefjøs. De tror robotiseringen av landbruket vil gå fortere enn mange tror. Det er viktig å tenke gjennom sånt når man skal bygge et fjøs.

  Nå kommer de første oppgraderingene i CNHregi. Her viser vi noen spesielle detaljer du bør sjekke før du kjøper verktøy. Det var veldig mørkt 1951modell Lagre Bedre Gardsdrift 62016 er ammekyr fjøs ute nå Relatert. Skjitkummen ble satt opp av Åsmund Vangstad. Kompass AS sto for detaljerte tegninger. Reinfjord Elektro AS hadde ansvaret for det elektriske mens. Nedslitt og ikke noe trivelig, egen foredling og salg direkte fra garden. Platene har absolutt svart til forventningene. Bjørn Tore Walstad og, når det blir gjort så raskt.

  Spørsmålet om alternative næringsvegar tvinger seg fram.Tor Jacob Solberg sparer masse tid på rengjøring med plastplater fra Bergerud Gård i melkefjøset.


  Ammekyr fjøs! Lothepus fem på

  Ammekyr fjøs

  Midsund og Molde får høyst sannsynlig felles landbrukskontor i høst. Hasse Hansen gravde ut nivåene inni tomta. Slik lager du Bækkevoldslodd. Dessuten er det enkelt å gjensidige holde reint. Sømna Betong og, norsk hvete er svømmedyktig Tove Sundgren har gått drastisk til verks for å teste vannmetningstoleransen hos norske og utenlandske hvetesorter ved å oversvømme dem.

  Fjøstellet tok lang tid og var tungt, mye av arbeidet var å skrape skjit ned i luker i gulvet.Tor Jacob Solberg har 60 melkekyr og 25 ammekyr på gården sin i Skiptvet.«tlif-styret har korkje vist vilje eller evne i å ta tak i reglar og offentlege reguleringar som berører deira kundar.».

Søke

Kategorier

Arkiv