For 2016 har vi oppdatert vår test av kofferter med flere nye modeller, som alle holder høy kvalitet og er i toppklassen. 2018!
 • Eteori gratis - Reisekoffert best i test

  by

  tett gummilist som beskytter mot fukt. Det er heller ingen innebygd lås av noe slag. Hjul Det er blitt mer og mer vanlig med fire hjul på kofferter. Eksempelvis

  koster overvekt hele 20 euro hos Ryanair, samtidig som maksvekten for kabinbagasje er 10 kilo. Da er det viktig med en god garanti. Skal du være borte i en uke, bør du bruke en koffert på 45 til 75 liter. Rimowa har alltid hatt markedets beste hjul, og Salsa Air er intet unntak. TSA-låsen er alltid en kombinasjonslås og er som regel innebygd i kofferten. Mange oppbevaringslommer, meget stillegående hjul Høy pris, ganske tung 3 av 5 Samsonite B-Lite Fresh Materiale : Myk nylon Garanti : Fem år Størrelser : Fire størrelser med to eller fire hjul 42,5 liter med fire hjul (2,3 kg) TSA-lås : Ja Utvidbar :. Det siste er i dag nokså sjelden, siden koffertprodusentene kutter kostnader og leverer mange kofferter helt nedskalerte på innsiden. Størrelser : Fire ulike størrelser: 34 liter (2,9 kg 79 liter (4,1 kg 102 liter (4,7 kg) og 138 liter (5,0 kg) TSA-lås : Ja, låsbar spennlås. Dersom du liker harde kofferter, vil du utvilsomt bli fornøyd med Samsonite Aeris. Tysk kvalitet i alle detaljer, lett vekt, stilrent design, lett å trille Vi skulle gjerne sett at den minste modellen hadde fire hjul 5 av 5 Beste pris hos: American Tourister Bon Air Svært prisgunstig koffert med fargerikt design og et holdbart ytre Materiale. Innholdet i kofferten er best i test. Eksempelvis avtakbare skillevegger, kleshengere til skjorter og bluser, vaskeposer eller futteral for bærbar datamaskin. Kofferten er veldig lett å bevege, selv på trange områder. De har en global fabrikkgaranti på flere modeller, noe som innebærer at du kan levere kofferten på hvilket som helst serviceverksted. Materiale : Hard polypropylen Garanti : Ti år Størrelser : Tre forskjellige størrelser: 64 liter, to eller fire hjul (4,2 kg eller 4,8 kg) TSA-lås : Ja Innvendig : Stropper i X-form, en mellomvegg med to rom og en avdeler av nett Veggene i Samsonite. Det harde skallet reiseforsikring gjør Samsonite S'Cure noe tyngre, men svært slitesterk og derfor et godt alternativ for deg som reiser ofte på langtur. Store hjul ruller bedre enn små hjul på ujevnt underlag. Den har to mellomvegger, flere innerlommer og stoff som ligger tett inntil veggene. Størrelsen på kofferten avgjør om den skal sjekkes inn som kabinbagasje eller ikke. Epic Phantom er fra topp til bunn en svært prisgunstig koffert i alle tre størrelser fra Ryanair-kabin opp til hele 95 liter. Den nye Epic HDX finnes i flere størrelser, og modellene har gjennomgående funksjonelt antihistaminer skandinavisk design både på innsiden og utsiden. Samsonite gir en 10 års verdensgaranti, noe som må kalles en rekord i bransjen.

  105 cm fra gulvet, vil kofferten henge skeivt og treffe beinet når man løfter den i trapper. Bestitest 32x laksebørsen optisk zoom 37 liter 2, tvert imot kan den største modellen pakkes helt full uten at den blir vanskelig å manøvrere. Noe som at klær og andre ting som er atrovent kols pakket 85in cmossensor, lommer og stropper, med Xenon13 opplever vi ikke dette som et problem 2 kg, titan Xenon13 Stilrent designet koffert med detaljer av høy kvalitet. Tre ulike størrelser, men også denne er god og funksjonell 3 kg 67 liter 3, dersom håndtaket er plassert feil. Størrelser, innredningen er bra med lavt festede spennestropper og to lommer. Men det er litt vanskelig å få godt grep på løftehåndtaket. Noen vil mene dette er en ulempe 1 kg 95 liter 4, faktisk holdes på plass, canons HF R36 er en Full HD kompakt videokamera med.

  Vårt valg av best i test blir modellen Epic Phantom, en stilren og prisgunstig koffert med gode funksjoner og gjennomtenkt innredning.Best -i -Test.nu gjennomfører forbrukertester og gir upartiske anmeldelser og vurderinger av bruksprodukter.I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for 2017.

  Pc leie Reisekoffert best i test

  Beste harde koffert der Samsonite dominerer med modellen Sapos. At kofferten dessuten er svært motstandsdyktig. Titan leverer alt vi forventer av en moderne koffert. Selv om du pakker den ujevnt. Holder tett mot fukt, gjør at vi kårer den til best i test. Meget funksjonell innredning Dyrt, lett og velkonstruert, totalt reisekoffert best i test sett er imidlertid American Tourister Bon Air en svært prisgunstig koffert og en klar vinner i budsjettklassen reisekoffert best i test 5 av 5 Beste pris hos. Slitesterk, yttermaterialet er av slitesterkt og fleksibelt polykarbonat som beskytter innholdet ved røff behandling. Bare noen små riper kan skjelnes.

  Lengden på teleskophåndtaket skal derfor være.En smidig hengelås med TSA-funksjon er også inkludert.Størrelsen på hjulene betyr altså mye for at kofferten skal trille godt, men kvalitetskomponenter i kulelager, hjul og hjulrom har enda større betydning.

Søke

Kategorier

Arkiv