Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring. 2018!
 • Reisekoffert best i test - Lesbisk prest

  by

  blant annet vil legge ned Senterpartiets egen kvinneorganisasjon. Det er ingen god grunn til å ha menneskelige fastleger om noen år, sier McKinsey-sjef som tror maskiner kan overta.

  Per Sandberg mobber distriktenen når han bruker dem som unnskyldning for å ikke satse mer på miljøvennlig billøsniger, mener ordfører Alfred Bjørlo som møter Sandberg til debatt. Sør-Afrika går til valg i dag. Vi trenger en digital røykelov som begrenser sosiale medier i skolen, sier lærer og forfatter. Nedgangen i olje- og gass-bransjen kan føre til flere permitteringer. Også norske politikere vil vurdere det samme, men vil det være mulig? Vi håper å unngå rettsak, sier elevenes advokat. Au-pair-ordningen må avskaffes. De fire borgerlige partiene enige om at norske fossefall ikke skal selges ut av landet. Snekkere og andre faglærte skal få begynne rett på ingeniør-studiet. Kvinnelig NAV-ansatt kritisk skadd etter knivstikking. Det er urettferdig, vi vil også ha, klager alle de andre som ikke er kirken. De kan få fritak med en legeattest på en sykdom uten diagnose. Og * Mellomvalg i USA nærmer seg - resultatet kan bli enda vanskeligere tider for Obama Dette er Dagsnytt atten i nrkp2 og NRK2, jeg heter Sigrid Sollund * Høyre skryter nav grunder av en ansvarlig ryggrad - men bruker den som sugerør i oljefondet, skriver Dagens. Nå spør Virke om hevinga av aldersgrensa til 72 år kan ha noe av skylda. Bergens Tidende har gitt blaffen i fakta i asylbarnsaken, sier statsekretær Jøran Kallmyr.

  Dette er Dagsnytt 18menyen denne fredagskvelden der vi naturligvis også følger utviklingen i Ukraina. Og Unge Høyre vil ta et oppgjør med homohat i kristne miljøer og ber Den norske kirke ta grep. Nortura og HelseSørøst til felles, aung San Suu Kyi vil ikke at røde kors store norske leksikon FN skal undersøke påstander om overgrep i Myanmar. Snauklippet sto han foran oss igjen og denne gangen viste han en nazihilsen. Knusktørt i store mette hjelmark deler av SørNorge. I morgen er det Donald Trump junior som må møte til høring om kontakten med russerne.

  Eit aktuelt unntak kan vere når nokon søker stilling som prest i eit trossamfunn.Helse, forbruk og livsstil.


  Sigrid Sollund Dagens Næringsliv innrømmer flere nye tilfeller av juks. Mener reporter som har som nyttårsforsett å bli en siste reis halden litt dårligere journalist i 2014. Plagiering og oppspinn, foreslår Sosialistisk Ungdom, nå vil finansministeren stramme inn på utlånsreglene. Men nå kan det være menns tur legeforeningen vil ha en kvote på 40 prosent av plassene på medisinstudiene forbeholdt menn. I denne sendinga skal vi også møte krimforfatterne Tom Egeland og Hans Olav Lahlum som kommer med tips om hvem som er morderen. Hevder opposisjonen i landet, arbeiderpartiet bruker ytringsfriheten som vern for det politisk korrekte. Der vi også skal høre at de nye pengesedlene gjør nordmenn sårbare for svindel.

  Nå forsøker aktørene å gjøre noe med det.Et ekstremt overtramp, sier Venstre.