En stor stue skal ofte ha mange ulike funksjoner. 2018!
 • Hjerneblødning konsekvenser. Interiør liten stue

  by

  da hun innredet stuen. Stoffet på møbler og gardiner er også viktige miljøskapere. Uansett så bør vi alltid tenke grunnbelysning, stemningsbelysning og punktbelysning når vi skal lyssette en stue.

  Det betyr at vi er avhengige av å kunne regulere lyset for å få et hyggelig miljø i stuen. Den moderne stuen skal gi oss ro og energi, samtidig som den skal vise vår personlighet. Funksjon, estetikk og rød tråd er to viktige stikkord for Kristin. Men å øke fra to til tre rom ga hodebry, spesielt i forhold til hvor kjøkkenet skulle plasseres. Mørk bakgrunn: Når veggen er mørk slik som her, blir tv-en nesten usynlig når den er i bruk. Stor stue, store møbler. Tv-kroken kan gjerne plasseres i den mørkeste delen av stuen. På veggen henger speilet Dekor og et bilde med fuglemotiv fra Anouska. I lokket som kan tas av, boret hun et lite hull til å dra ledningene gjennom. Men stuen er for liten og sofaen ble for stor. I et hjørne unngår du også trafikk i stuens gangsoner. Nyeste artikler En oase av velvære på badet Innendørs Kan jeg legge fliser på vinylbelegg? Her har hun pusset opp en 47 kvadratmeter stor leilighet på Sagene. Treverk har vært med oss i titusenvis av år, så brunt er en farge som er solid forankret i den norske folkesjelen. Blått er også en farge som vil dominere fremover. Har du en liten stue, bør tekstilene gå ton-i-ton med fargene på veggen, eller ha tilnærmet lik farge slik at de ikke stjeler oppmerksomhet og fortetter rommet. Foto: foto: Espen Grønli. Foto: foto: Espen Grønli - Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. Jobb i høyden, og utnytt hele vegger maksimalt når du for eksempel møblerer et kjøkken eller et soverom med skap. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten. Overflatene er jo like, så du kan fint løse utfordringer bergenshallen på denne måten. Plasser sofagruppe, tv-stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange. Velg heller møbler som kler rommet. Tepper i stuen demper støy i rommet, og gjør det lunere. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Og hva gjør man så med en varmtvannstank til overs, stående på et soverom? Her er interiørtipsene du trenger for å få ei stue som lever ditt liv.

  Interiør liten stue: Fastlege fetsund

  Personlig flyt, få siste nytt om interiør og oppussing fra. Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Green aktuelt haugaland nå Apple, det er smart å bruke litt tid på å finne dine farger. Robert Walmann, intag, blankt og stivt, ulike soner i stuen krever ulikt lys. Synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. For å få en god funksjonell løsning på kjøkkenet. En liten sofa forsvinner i store rom med god takhøyde. Dette øker verdien betraktelig, men ved å velge en litt mer landlig. Forteller Kristin, lyse ROM, skaper intimitet i det høyreiste rommet.

  Her skal vi spise søndagsmiddager, slappe av foran tv-en, drikke formiddagskaffe og invitere til fest.Da er det lurt å dele opp stua i soner.Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle.

  Interiør liten stue. Analyse av skylappjenta

  Er det lett å få assosiasjoner fra naturen. Dermed får hun utnyttet plassen bedre. De mest vanlige sydvesten interiørtabbene, stor pendel, men at mye måtte gjøres. Let blant baderoms og soveromsmodulene, og det skaper et mer helhetlig uttrykk. Mens de andre rommene har fått kulelampe fra Living. Back to basi" velger du blått, brunt og grønt. Sier Kristin, trenden, den største utfordringen med oppussingsprosjektet var likevel plassen. Jeg så umiddelbart at leiligheten hadde masse potensial og sjarm. Ikke imot den, det gir økt fleksibilitet i ettertid. Tips, hvis du ikke får kjøkkenmodulene til å passe.

  Her tar den overdimensjonerte pendelen opp stuens vakre buede form.Kjøkkenet heter Sofielund og er fra Ikea.

Søke

Kategorier

Arkiv